Banzu lanceert nieuwe website

De Banzu website was al een tijdje in de lucht maar nu dan ook echt in gebruik! De Banzu website is  in elkaar gezet door onze stagiaires!

Zoals je hebt gemerkt, is de website van Banzu niet heel actief geweest de laatste tijd. Hier gaan wij verandering in brengen. In dit nieuwsbericht vertellen wij wat er gaat veranderden of aangepast word.

 

Verandering pagina’s

Zoals te zien is, is er op veel pagina op de Banzu website geen of weinig tekst.

Dit zal anders worden.

Wij zijn bezig met een ‘over ons’ pagina om mede te vertellen wie wij zijn, wat wij doen en hoe dit er allemaal uitziet of uit gaat zien.

Ook de ‘team’ pagina word gerenoveerd om zo de bezoeker een idee te geven wie we nu eigenlijk zijn, en wat de functie van een bepaald persoon binnen het bedrijf is.

 

Bestaande en nieuwe pagina’s

De bestaande pagina’s worden voornamelijk gerenoveerd en niet helemaal opnieuw gemaakt. Er zullen nieuwe pagina’s bijkomen of zo een breder bereik te krijgen voor onze bezoekers. Nieuwe pagina’s zullen aangemaakt worden om een beter beeld te geven van wat Banzu allemaal inhoudt en waar Banzu voor staat.

 

Eindresultaat

Het eindresultaat hopen wij begin maart online te kunnen zetten. Wij verwachten dan alle werkzaamheden aan de website gedaan te hebben om zo een goede website neer te zetten.

De website zal vooral aangevuld worden met artikelen op verschillende pagina’s, maar ook de bestaande pagina’s krijgen een make over.

Geplaatst in Banzu.