Commercieel medewerker stage bij Banzu

Heb jij talent voor verkopen en adviseren? Op je MBO stage commercieel medewerker ben je veel met de behoeften van de klant bezig, zowel achter de schermen als daarbuiten. Wij helpen je ontwikkelen op het gebied van verkopen en adviseren naar de klanten toe. Je krijgt een beter beeld van hoe het er in een bedrijf aan toegaat en leert hoe je verkoopacties inzet. Banzu heeft een erkenning voor de studie commercieel medewerker niveau 3 (25134).

Banzu ontwikkeld en beheerd meerdere websites en webwinkels in de huisdierenbranche. We hebben een klein team en zijn gevestigd in Veenendaal. Een hoge Klanttevredenheid is voor ons een prioriteit.

Werken als commercieel medewerker

Als commercieel medewerker ontwikkel je jezelf op het gebied van verkopen en adviseren. Dit doe je niet alleen achter de schermen, maar ook via een klantenbezoek. Je zorgt voor het onderhouden van goede contacten met klanten, waardoor er een goede klantrelatie wordt opgebouwd.

Wat voor werk ga je doen tijdens je stage?

Aan het begin van je stage krijg je verschillende kleine taken om uit te voeren, zo leer je het bedrijf een beetje kennen en leer je hoe het eraan toegaat. Naar waar jouw interesses liggen kun je deze taken op je nemen. Als het nodig is krijg je hulp van een van je collega’s of je praktijkbegeleider. Je kunt bij ons je begin, midden en afstudeer stage commercieel medewerker doen. Naar waar jouw potenties liggen krijg je verschillende taken om uit te kunnen voeren. Ook krijg je tijdens je stage de tijd om aan je stageopdrachten of je verslag te werken. Zo hoef je, zodra je thuis bent, niks meer te doen.

Dit doet een commercieel medewerker bij ons:

banzu erkend leerbedrijf stagemarkt
  • Klantencontact opbouwen
  • Onderhouden van klantcontact
  • Uitbreiden van het klantenbestand
  • Acties bedenken
  • Het bedrijf vertegenwoordigen
  • Een activiteitenplan opzetten
  • Promotie opzetten
  • Offertes opstellen
  • Verkoopgesprekken houden

Wij richten ons op jouw interesse

In de commerciële wereld zijn er veel taken die je zou kunnen uitvoeren. In de korte periode van je stage kun je ze nooit allemaal tegelijk doen, en dat hoeft ook niet. Daarom kun je aan het begin van je stage aangeven wat je leuk vindt en waar je goed in bent, zodat we iets uit kunnen zoeken wat bij jouw stage past.

Afstudeerstage commercieel medewerker

Ook je afstudeerstage kun je doen bij Banzu. Omdat Banzu een klein bedrijf is, heb je veel bewegingsvrijheid en eigen ingeving. Heeft jouw afstudeerstage een bepaald doel of moet je een groot onderzoek doen, dan kunnen wij je daarbij helpen. Met een klein team kunnen we elkaar aanvullen en helpen als dat nodig is met de stage. Of wil je volledig meedraaien in het bedrijf met kans op een vaste werkplek? Dat is zeker mogelijk!

Vind je deze stageplek interessant of wil je graag meer informatie? Op ‘stage bij banzu’ vind je meer over ons bedrijf en de contactinformatie.