Over ons

Banzu

Verzamelplek voor webwinkeliers

Als verzamelplek voor webwinkeliers bieden wij een unieke mix van het uit handen nemen van de repeterende taken en het faciliteren van de benodigde ruimte en apparatuur voor het succesvol opereren van jouw webwinkel.

Waar staan wij voor?

Banzu staat voor service, kwaliteit en toegankelijkheid. Voor klanten is onze ruimte ook hun ruimte. Waarin we flexibel en creatief kunnen zijn om zo het beste uit elkaar te halen. Dit doen wij met een fantastisch team! Banzu hecht veel waarde dat iedere werknemer & stagiair zich op zijn plek gewaardeerd voelt. In het bedrijf is het belangrijk dat iedereen zijn eigen zegje kan doen, en zijn oprechte mening kan geven. De stagiairs stellen dit zeer op prijs en voelen zich hierdoor op hun gemak gesteld.

Team

Op kantoor wordt er elke dag gestreden om van elke website en voor elke klant het beste restultaat naar boven te halen. Onze vaste mederwerkers in de binnendienst en productowners voor de websites dragen elke dag hun steentje bij. Met elkaar bouwen we aan een betere banzu zodat we daar met z’n allen van kunnen profiteren. 

Olivier

Directeur

David

Marketeer

Anna

Schrijfster

Jonathan

Frontoffice

De Avondploeg

Onze jonge groep studenten, meestal tussen de 16 en 20 jaar oud, zorgt ervoor dat het magazijn soepel draait en elke klant zijn bestelling op tijd ontvangt. Er is altijd werk beschikbaar op doordeweekse avonden, en soms ook de middagen. De taken omvatten het verzamelen van bestellingen (orders picken), goederenontvangst, het ordenen van de voorraad, productiewerk en natuurlijk is het ook belangrijk om je werkplek schoon en netjes te houden! In onze  kantine is er ook ruimte voor gezelligheid met onder andere een dartbord, tafeltennistafel, tv, koelkast, maandelijkse borrels en meer! Onze avondploeg kan niet groot en gezellig genoeg zijn. Iets voor jou of voor een kennis. Geef het door!

Stagiaires

Banzu is sinds 2018 officieel een erkend leerbedrijf. Er komen studenten van uit scholen van vele grote steden uit de buurt, denk aan Ede, Utrecht, Arnhem, Amersfoort en Haarlem. Wij hebben al bijna 50 studenten wat wijzer mogen maken! Doordat wij een klein team hebben, is er voor elke stageloper ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Het idee dat wij bij Banzu kunnen bijdragen aan de vakkennis van de toekomst geeft ons een enorme kick! Wij hebben continu ruimte voor 2 tot 3 leuke stagiairs.

Geschiedenis

0

Dutchovenshop & Aquaventure

De webwinkel Dutchovenshop en het bedrijf aquaventure voegen zich bij ons portfolio. 

0

Erkend leerbedrijf

Sinds begin 2018 is Banzu een erkend leerbedrijf en heeft het stagiaires in dienst. Dit tot veel genoegen van Banzu en de ‘geslaagde’ stagiaires. Stagiaires krijgen bij Banzu de kans zich te ontwikkelen in hun beroepsopleiding. Zij doen ervaring op in het bedrijfsleven, leren de fijne kneepjes van het vak en verbreden hun kennis op het gebied van hun studierichting.

0

Nieuwe locatie

Na 4 jaar zijn we volledig uit de locatie gegroeid. Het bedrij verhuist naar een groter pand van 350m2 om ruimte te maken voor nieuwe producten en samen te werken met een nieuwe webwinkel. 

0

Verhuizing naar nieuwe locatie

Ons magazijnruimte is vergroot tot 900m2 en ons kantoorruimte verviervoudigd. Het iets wat verouderde pand wordt aangepakt en venieuwd. 

0

Medewerker in dienst

De eerste medewerker treed in dienst

0

Opening Kippenhuis.nl

De opening van de webwinkel www.kippenhuis.nl is feit. Vanaf een boerderij in Leidschendam is er een start gemaakt met de grootste online pluimvee winkel van de benelux