Webcare

Eerstelijns support nemen wij uit handen

De voordelen van Banzu Webcare

Bij Banzu Fulfilment & Webcare Center begrijpen we dat het managen van eerstelijns contacten zoals telefoon, mail en sociale media een tijdrovende bezigheid is die je uit je concentratie en workflow kan halen. Daarom bieden we een oplossing waarmee je je eigen eerstelijns klantenservice kunt creëren zonder dat je er zelf bij betrokken bent. Ons team van professionals staat klaar om alle inkomende communicatie voor jou te beheren, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf.

Voor wie is de webcare van Banzu?

Onze diensten zijn ideaal voor ondernemers die net als ons altijd bereikbaar willen zijn maar daar zelf niet altijd of zin in hebben. Wij kunnen jouw klantenservice verder professionaliseren en optimaliseren. Of je nu een start-up bent of een gevestigde webwinkel. Wij nemen de eerstelijns communicatie uit handen, waardoor jij meer tijd hebt voor strategische taken en het verbeteren van je core business.
Is het uit handen geven van jouw volledige klantenservice nog een te grote stap. Maak dan gebruik van ons pand waarbij je een werkplek of compleet kantoor tot je beschikking hebt. Is het overhoopt toch te druk, dan kan er een van je mede gebruikers bijspringen.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Banzu zorgen we voor een soepele en professionele afhandeling van alle eerstelijns contacten. Onze diensten omvatten:

  • Telefoonbeheer: Altijd een professionele stem aan de lijn voor jouw klanten.
  • E-mailafhandeling: Snelle en effectieve respons op alle klantvragen via mail.
  • Webchat: snel antwoord aan jouw webwinkel bezoekers
  • Social media support: Actief beheer van jouw social media kanalen, waardoor je altijd in contact blijft met je klanten.


Kies voor Banzu Fulfilment & Webcare Center om je eerstelijns klantenservice te professionaliseren. Ontdek de voordelen van uitbesteding en focus op de groei van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor tevreden klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Koppelingen

We begrijpen het belang van naadloze integratie. Daarom werken wij met een klantenservice systeem dat aansluit op de meeste webshops en e-commerce platforms. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow en een optimale klantenservice ervaring. Waarbij de koppeling binnen een mum van tijd gemaakt is.