Stage bij Banzu

Vindt een passende stageplek bij Banzu. Wij zijn een online bedrijf met verschillende websites en webwinkels over huisdieren. We bestaan uit een klein team, zijn gevestigd in Veenendaal en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je kunt bij Banzu terecht voor een HBO stage, WO stage, & MBO stage. Voor de MBO stages hebben wij de verplichte erkenning die een leerbedrijf nodig heeft. Op dit moment kun je terecht voor de volgende studierichtingen.

Wat voor bedrijf is Banzu?

Onze focus ligt online. Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor, kleine showroom, een foto/filmstudio en een magazijn. Een belangrijk deel van ons bedrijf is de verkoop via onze webwinkels. Daarnaast beheren we een groot aantal andere websites.

Banzu is een bedrijf met een klein team waarbij je veel persoonlijk contact hebt met alle collega’s. Bij Banzu heerst een relaxte werksfeer waar iedereen zich elke dag keihard inzet voor het bedrijf. Hier vinden wij het belangrijk dat jij je eigen inbreng hebt. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en van alles te leren. Jij weet wat je leuk vindt om te doen en waar je beter in wilt worden. Wij luisteren hiernaar en proberen passende opdrachten te vinden.

Wat zoeken wij

Een enthousiaste, leergierige en hardwerkende stagiair(e) die het leuk vind om meer te leren en een bijdrage wilt leveren aan een jong en energiek bedrijf. Durf jij vragen te stellen en actie te ondernemen? Dan is een stageplek bij Banzu misschien iets voor jou.

  • Enthousiast
  • Nieuwsgierig
  • Hardwerkend
  • Leergierig
  • Zelfstandig en
  • Kunnen samenwerken

Door bij Banzu stage te lopen heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen. Dat ligt vooral aan de vrijheid die ik heb gehad. Hierdoor heb ik de tijd gehad om dingen uit te zoeken en te proberen. Daar heb ik het meest door geleerd!

Tommie Stoltenkamp

Mediavormgever stagiair

Mijn stageperiode vond ik heel leuk, ik heb heel erg veel geleerd bij Banzu. Vooral mijn kennis over online marketing is enorm toegenomen. Verder is de sfeer echt heel leuk. Geen moment spijt gehad dat ik hier stage ben gaan lopen.

Kay van Cooten

Marketing en Communicatie stagiair

Stage lopen in Veenendaal

Ons pand vind je op de compagnie, een bedrijventerrein dichtbij de snelweg A12 en makkelijk te bereiken met de bus, trein en auto. Vanuit Ede, Rhenen, Wageningen, Renswoude, Amerongen, Elst, Arnhem en Utrecht is het goed te bereiken en ben je er vaak al binnen een half uur.

Studenten vanuit het Rijn IJsel in Arnhem, Technova en Dulon college uit Ede, Young Talent Academy uit Nijmegen en MBO Utrecht hebben inmiddels succesvol een stage bij ons afgerond. Ben je geïnteresseerd in een uitdagende en toffe stage, stuur ons dan een bericht!