Team

 

Stagiaires onderdeel van het Banzu team

Sinds begin 2018 is Banzu een erkend leerbedrijf en heeft het stagiaires in dienst. Dit tot veel genoegen van Banzu en de ‘geslaagde’ stagiaires. Stagiaires krijgen bij Banzu de kans zich te ontwikkelen in hun beroepsopleiding. Zij doen ervaring op in het bedrijfsleven, leren de fijne kneepjes van het vak en verbreden hun kennis op het gebied van hun studierichting.

Bij Banzu voelt iedereen zich thuis

Banzu hecht veel waarde dat iedere werknemer/stagiair zich op zijn plek en gewaardeerd voelt. In het bedrijf is het belangrijk dat iedereen zijn eigen zegje kan doen, en zijn oprechte mening kan geven wanneer deze gevraagd word. De stagiairs stellen dit zeer op prijs en voelen zich hierdoor op hun gemak gesteld. Deze werkwijze willen wij graag voortzetten. Wil jij stage lopen bij Banzu? Meld je aan en voel je thuis!

Olivier van Oijen
Eigenaar 

Olivier is de CEO van Banzu. Hij behandeld alles i.c.m. de webwinkels en de klantenservice. Olivier is te zien in onze YouTube filmpjes

David Lodder
Product Owner

David is onze nieuwste aanwinst. David schrijft SEO teksten. Onder andere werkt David mee aan de renovatie van de website

 

Ayla van Oijen
Allround mederwerker

Ramon is onze stagiair marketing & communicatie. Hij werkt voornamelijk aan de Banzu website.  Ramon schrijft de teksten voor Banzu en andere websites.

Seth van Bemmelen
Freelancer

Seth beheert onze sociale media. Hij monteert en maakt onder andere de instructie video’s die te bekijken zijn op ons YouTube kanaal.

 

Waar staan wij voor?

Banzu wil hoge kwaliteit en service uitstralen. Hier staan wij voor. Om zo klanten en geïnteresseerden te helpen. Hiermee willen wij laten zien dat Banzu flexibel, creatief en kwalitatief uitstekend is. Dit doen wij met een fantastisch team!